BejelentésEredetiségvizsgálat és gépjármű átírás egy helyen!
Teljes gépjármű ügyintézés Budapest XVI. kerület. 0620-9742656

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A gépjárművet új tulajdonosának ( a vásárlónak ) érvényes és hatályos ‘’ Tulajdonjog átruházási szerződéssel’’ kell megvásárolnia, amely 2012. jan. 1- től rögzíti a kilométeróra állást és annak leolvasási dátumát. A szerződést 4 eredeti példányban javasoljuk kitölteni, amelyek minden példányán az aláírások eredetiek, kijavításoktól, áthúzásoktól, egyéb oda nem illő adattól és elírástól mentesek.

Az adásvételtől számított 15 napon belül az új tulajdonos KÖTELES átírni saját nevére a gépjárművet, egyéb esetben súlyos büntetést szab ki az adóhatóság! Az eladó átadja a gépjármű forgalmi engedélyét és törzskönyvét valamint tájékoztatja a vevőt az esetleges egyéb záradékokról, amelyek a gépjárművet terhelik (pl. fennálló vagy lejárt hitel, leasing, foglalás, kitiltás, kivonás stb.).

Cégünknél elvégezzük az eredetiségvizsgálatot, biztosítás pultunknál választhat az összes magyar biztosító társaság kötelező felelősség és casco biztosításai közül, amelyet itt helyben meg is kötünk az Ön számára. Kollégánk elveszi a gépjármű átírásához szükséges okmányokat, az Ön számára pedig forgalmi engedély fénymásolatot biztosítunk, amellyel hazaviheti a gépjárművet vagy tetszés szerint zárt telephelyünkön eltároljuk az Ön számára extra költség nélkül. A kész forgalmi engedélyt irodánkban 1-2 munkanapon belül átveheti irodánkban vagy igény szerint házhoz szállítjuk.

 

 

Árak

Jármű teljesítménye (kW) 0-3 éves jármű 4-8 éves jármű 8 évesnél idősebb jármű
0-40 550 Ft/kW 450 Ft/kW 300 Ft/kW
41-80 650 Ft/kW 550 Ft/kW 450 Ft/kW
81-120 750 Ft/kW 650 Ft/kW 550 Ft/kW
120 felett 850 Ft/kW 750 Ft/kW 650 Ft/kW


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!